Waktu bersarapan di Kedai Mamak sebelum kami menaiki bot, Hassan (Tokey) telah mengenalkan kepada kami Abang Zaki selaku Chef di atas Bot sepanjang trip mancing kami kali ini.
Hari Pertama
Ikan Kembung Masak Tepung (Resipi Khas Abang Zaki)
Ikan Kembung Masak Tepung (Resipi Khas Abang Zaki)
Gulai Ikan Merah Lemak Cili Padi
Gulai Ikan Asam Pedas
Hari Kedua
Hari Kedua
Mee Goreng
Gulai Ikan Tenggiri Lemak Cili Padi
Hari Ketiga
Mee Goreng
Ikan Kembung Goreng Tepung.(resipi khas Abang Zaki) .. ummphhhh .... kena makan waktu panas..Aku gerenti kalau sesapa makan mesti nak dan nak dan nak makan lagi
Masak lemak cili padi ikan merah (hari pertama) dan ikan tenggiri (hari kedua)... licin daa... senang basuh kuali dan periuk